Benvinguts a #gossosdelputxet

gossosdelputxet.eu

Benvinguts a #gossosdelputxet, una simpàtica comunitat de peluts en un dels turons de Barcelona més tranquils i amb millors vistes.

A @gossodelputxet som una comunitat de #personesambgos prou ben avinguda que ens trobem a diferents hores pel Parc del Putxet. Tenim tota mena de peluts: grans, petits, gegants, caçadors, guardians, faldillers, independents, juganers, simpàtics, cridaners… Som, possiblement, la comunitat més gran de gossos de Barcelona (+500 a novembre 2022). I som AIXÍ.

No som cap associació, ni cap empresa o organització, som veïns del barri del Putxet i el Farró, i d’altres barris propers, que tenim gos i amor pels gossos i procurem fer del seu temps d’esbarjo el millor moment del dia, per això anem a trobar els seus amiguets al parc.

De tant en tant fem alguna escapada en petits grups: a la muntanya, a la platja, al bosc, a la neu, a on els nostres gossos poden gaudir de nous entorns amb els seus amics del barri. Segueix les nostres aventures.

Si ets una #personaambgos i vius a prop del Parc del Putxet, vine amb el teu gos a conèixer-nos… i si vens amb una certa regularitat demana’ns FORMAR PART de #gossosdelputxet. 

Compartir aquest post a:
Views:
1691
Article Categories:
delPutxet